tr
Лого rocs.ru
20181113 13 november

PASCAL NOUMA, R.O.C.S. İLE GÜLÜMSÜYOR; DİŞLERİ BEMBEYAZ IŞILDIYOR…

Beyaz dişler, ışıltılı ve etkileyici gülüşler özellikle sosyal hayatta kendimize güvenebilmemiz için büyük önem taşıyor. Beyaz dişlere sahip olanlar hayata rahatlıkla gülümserken, diş renginden emin olamayanlar özgüven sorunu yaşıyor. Bu konudaki en etkili çözümlerden biri ise R.O.C.S. Sensation Whitening diş macunu ile geliyor. Siyah ambalajı ile fark yaratan ürünün Türkiye’deki tanıtım çalışmalarında ise ülkemizde sevilen isimlerden futbolcu, radyo programcısı, DJ ve oyuncu Pascal Nouma yer alıyor. Markanın Nouma ile hazırladığı birbirinden keyifli reklam filmleri sosyal medya üzerinden izlenebiliyor. Nouma, reklam filmlerinde sempatik tavırları ile beğeni toplarken, R.O.C.S.un dişleri beyazlatma gücü gözler önüne seriliyor. Bembeyaz dişlerle çarpıcı ve göz alıcı gülüşlere sahip olmayı kim istemez? İlk kullanımdan itibaren etkisini gösteren R.O.C.S. Sensation Whitening diş macunu, içeriğindeki bitkisel özlerinden elde edilen Bromelin enzimi, özel granüller ve mineral takviyeleri ile dişlerinizi 1 haftada 1,5 tona kadar beyazlatmaya yardımcı oluyor. Diş macunu içeriği, renklenmenin tekrar oluşumunu engelliyor, dişlerin parlak ve beyaz görünümünü koruyor. Florür, kimyasal antiseptik ve kimyasal köpürtücü Sodyum Lauril Sülfat (SLS) içermeyen R.O.C.S. Sensation Whitening, son derece doğal ve sağlıklı bir diş beyazlığı deneyimi yaşatıyor. R.O.C.S. ağız bakım ürünleri eczanelerde, Watsons, Gratis, Rossman, Eve, Migros, Makrocenter, Carrefour Gurme ve RocsTurkiye.com mağazalarında sizleri bekliyor. http://rocsbeyazlatir.com Müge AKAY Müşteri Direktörü Med Partners Halkla İlişkiler Tel: (0216) 577 41 41 muge@medpartners.com.tr